Newsletter 2012/02

Academy of Coaching Excellence se rozrůstá

Academy of Coaching Excellence

Coaching Systems rozšiřují nabídku koučovacích výcviků pro manažery, majitele firem, byznys lídry i profesionální kouče a psychology.

Základní stavební kámen je stále výcvik ACE pro úroveň Practitioner . Jeho další běh plánujeme odstartovat v listopadu tohoto roku (případně v lednu 2013). V úterý 6. listopadu se můžete zúčastnit ACE nanečisto s Norbertem Riethofem. Od 16.30 hod s Vámi vyzkouší koučovací rozhovor a společně nahlédnete pod pokličku koučovacích dovedností.

Na příští rok také připravujeme dvoudenní až třídenní intenzivní výcviky, které na ACE navazují, ale jsou plně otevřené všem zájemcům.

Profesionálním koučům a psychologům pomohou rozšířit základní koučovací dovednosti o nové přístupy, techniky a metody. Výcviky pro byznys sféru jsou pak zaměřené na leadership budoucnosti a využití koučovacích technik při vedení lidí.

Naše nabídka:

Pokuste se přihlásit do výcviků co nejdříve, o některé z nich je výrazný zájem. V případě Vašeho zájmu, registrace či dotazu kontaktujte Petra Janečka, projektového manažera ACE, na emailu petr.janecek@coachingsystems.cz a mobilu 776 859 992. Rád Vám pomůže a odpoví na Vaše dotazy.

Nejnovější informace o termínech koučovacích výcviků získáte na naší stránce na Linkedinu a Twitteru . Podrobnosti jsou k dohledání také na našem webu www.koucovat.cz .

Proč pro Vás může být ACE zajímavý?

Tento výcvik jako jediný v České republice má akreditaci EQA (European Quality Award), kterou získal od EMCC (Evropské rady pro mentorink a koučink – která se snaží o využívání koučování právě v byznys sféře).

Manažerům, majitelům firem a byznys lídrům ACE nabízí obohacení manažerských dovedností a pomocí hlubšího sebepoznání, získaných nástrojů a metod jim umožňuje vybudovat inspirativní leadership, který usnadňuje vedení týmu či firmy.

Profesionálním koučům, psychologům nebo učitelům zase nabízí širokou paletu koučovacích technik a metod, které mohou využít ve své praxi a které si mohou prakticky vyzkoušet.

Obrovské plus našeho výcviku spočívá oproti jiným v tom, že propojuje právě světy byznysu a koučování, přičemž vytváří nezaměnitelnou pracovní skupinu lidí.


PhDr. Norbert Riethof  /   Director
Coaching Systems s.r.o.
Blanická 28   |   120 00 Praha 2 - Vinohrady   
Telefon: +420 272 731 401   |   Mobil: +420 731 186 169
E-mail: info@coachingsystems.cz
www.coachingsystems.cz