Newsletter 2012/03

PhDr. Norbert Riethof
Vážení přátelé Coaching Systems,
srdečně Vás zdravím na sklonku roku, v době, kdy nastává adventní čas a uzavíráme záležitosti roku 2012.
Tento rok byl pro nás v Coaching Systems i pro mě osobně velmi rušný. Vedle práce v Academy of Coaching Excellence (ACE), která stále rozšiřuje počet svých absolventů a nabídku svých kurzů, jsme se také zúčastnili mnoha konferencí a workshopů po celé Evropě. Například jsme byli partnery 1. konference na téma Psychologie práce a organizace na VŠE v Praze nebo jsme aktivně vystoupili na výroční konferenci EMCC ve španělském Bilbao (viz rozhovor v tomto vydání newsletteru).
Pro náš kurz ACE jsme letos získali prestižní European Quality Award od EMCC a naši absolventi tak mají snadný přístup k mezinárodně uznávané akreditaci koučů a mentorů. V tomto čísle informujeme o možnosti získat slevu na kurzovném.
V tréninkové divizi Coaching Systems jsme také rozšířili a modernizovali nabídku vzdělávacích programů – směrem k leadershipu, akvizicím a mentoringu – a stali jsme se prvním partnerem OPP (vydavatele MBTI inventáře osobnostní typologie) pro Českou republiku.
Pro mě osobně byl tento rok významný i tím, že jsme společně s kolegyní Anitou Crkalovou dokončili, vydali a pokřtili knihu Průvodce světem koučování a osobnostní typologie, která je na předních příčkách prodejnosti vydavatelství Management Press.
Velmi úspěšný rok v poměrně neklidné době, kde stoupá význam nacházení vnitřního klidu a vlastního hodnotového středu.
Přeji nám všem, aby adventní doba byla tím správným časem pro rozjímání o hodnotách a smyslu našeho počínání!
Krásný zbytek roku,
Norbert Riethof

Obsah:

Získejte slevu 11 220 Kč na výcvik Academy of Coaching Excellence

Nabízíme Vám 15 % slevu ze standardní ceny kurzu, pokud se zaregistrujete a zaplatíte celou částku, případně 1. splátku za výcvik do 14. prosince 2012.

Posilujeme naše know-how v MBTI®

Naše společnost se stala prvním oficiálním partnerem britské společnosti OPP v České republice.

Jsme partnerem prosincového veletrhu proHRexpo

Naše společnost se účastní další velké akce v oblasti personalistiky a lidských zdrojů. Ve dnech 11. a 12. prosince se s námi můžete potkat u našeho stánku na veletrhu proHRexpo, který se koná v Clarion Congress Hotelu v Praze-Vysočanech.

Kam kráčí koučování a mentorink v Evropě?

Ředitel společnosti Coaching Systems Norbert Riethof byl jedním z hostů 19. konference European Mentoring & Coaching Council (EMCC) ve španělském Bilbao. Přečtěte si krátký rozhovor, v němž se s vámi podělí o zážitky z konference, kde se mj. slavilo 20. výročí založení EMCC.

Kniha o koučování našich lektorů je stále v první desítce prodejnosti

Už více než dva měsíce se kniha Anity Crkalové a Norberta Riethofa Průvodce světem koučování a osobnostní typologie drží v prodejnosti vydavatelství Management Press v první desítce.

Coaching Systems na sociálních sítích

Naše společnost spatřuje v odborných sociálních sítích důležitý prostor pro komunikaci a sdílení podstatných informací s Vámi, našimi klienty, a proto nás můžete najít na Linkedinu a Twitteru.
Coaching Systems s.r.o.
Blanická 28   |   120 00 Praha 2 - Vinohrady   
Telefon: +420 272 731 401   |   Mobil: +420 731 186 169
E-mail: info@coachingsystems.cz
www.coachingsystems.cz