Newsletter 2013/01

SKRYTÁ CESTA K VÍTĚZSTVÍ ANEB FLOW JAKO FENOMÉN ÚSPĚŠNÝCH LIDÍ

ACE
Marian Jelinek

Academy of Coaching Excellence navázala spolupráci s Marianem Jelínkem, hokejovým trenérem, koučem, manažerem a autorem několika odborných knih, který se mimo jiné proslavil dlouholetou spoluprací s Jaromírem Jágrem. Společně přiravujeme půldenní inspirativní seminář pro všechny, kteří chtějí poodkrýt tajemství vítězství a výkonu nejen v byznysu.

Zóna, peak performance, Flow, vrcholné prožitky...
Tyto pojmy se stávají v poslední době jakousi mantrou většiny lidí, kteří se zabývají tajemstvím úspěchu a výkonem. A protože i my si pokládáme otázku, co je příčinou úspěchu, připravil Marian Jelínek ve spolupráci s Academy of Coaching Excellence vůbec první otevřený seminář s tímto tématem. Jeho hlavním cílem bude zamyšlení se nad následujícími otázkami: 
Existuje psychologický typ člověka, který je obecně úspěšnější než jiní?
Když víme, jak má vypadat „ideální“ sportovec po fyzické stránce, víme, jak by měl vypadat v hlavě?
Co je největší aktivací člověka k dané činnosti?
Jaký je rozdíl mezi úspěšnými a neúspěšnými lidmi?
Mají úspěšní lidé něco společného? 
Naším cílem je propojení znalostí ze sportu, psychologie, businessu, ale i tisíce let starých textů a na podkladě toho se pokusíme pochopit, proč nás tento stav tolik přitahuje, láká, možná by se dalo říci až provokuje. Nechceme objevovat již objevené, ale propojit dosud nepropojené a nabídnout netradiční pohledy na tradiční situace.
Inspirativní půldenní seminář Mariana Jelínka ve spolupráci s Academy of Coaching Excellence se uskuteční 10. května v areálu Břevnovského kláštera. Účastníci této jedinečné akce získají jako dárek jednu z knih podle vlastního výběru a s vlastnoručním věnováním autora.
Více informací na stránce semináře zde.

PhDr. Norbert Riethof  /   Director
Petr Janeček  /   Project and Marketing Manager


A co je smyslem semináře? Podívejte se na video, ve kterém Marian Jelínek vše přibližuje.

Coaching Systems s.r.o.
Blanická 28   |   120 00 Praha 2 - Vinohrady   
Telefon: +420 272 731 401   |   Mobil: +420 731 186 169
E-mail: info@coachingsystems.cz
www.coachingsystems.cz